Handelsbetingelser

Jysk Børnefoto
Skanderborgvej 9
8370 Hadsten
CVR: 36283874

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

Bestilling

Bestilling foregår på jyskbornefoto.dk. Ved afslutning af bestilling modtager du automatisk en kvittering via e-mail, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt.
Jysk Børnefoto har mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Individuelle ønsker

Så som:
Beklager, Jysk Børnefoto drives via et forudfast programmeret nethandelsstystem, som ikke gør det muligt manuelt at ændre til individuelle ønsker.

Betaling

Betaling foregår med et af følgende betalingskort: Jysk Børnefoto dækker betalingsgebyret til PBS.

Levering

Billederne sendes indenfor 15 arbejdsdage efter første bestillingsfrist.
Billederne leveres til institutionen hvor de er blevet taget. Bestilles billederne efter sidste frist leveres billederne til privat adresse, og der pålægges gebyr for ekstra håndterings- og forsendelsesomkostninger. Gebyret pålægges pr. ordre (barn).
Jysk Børnefoto leverer til hele Danmark ekskl. Færøerne og Grønland.

Fortrydelsesret

Ved fortrydelse af købet er det efter gældende lov om køb ifølge købeloven. Alle varer der returneres sker efter købers regning.

Reklamation

Ved køb som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur.

Persondata

I forbindelse med handel registreres du som kunde med navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Ingen persondata overleveres til tredjemand.

Jysk Børnefoto tager forbehold for tastefejl og prisfejl.